Remote Diagnostics

Basic Remote

De Basic Remote bestaat uit de minimale vereiste: Remote interface hardware. Zonder benodigde Android tablet of telefoon

SMART Remote

De SMART Remote is een complete en optimale remote set te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website.

Tablet Basic

De Tablet basis is een 8 inch tablet met Wifi Om de basic remote te kunnen bedienen is een Android telefoon of tablet nodig. Deze tablet is geschikt voor het werken met onze remote en werkt via het WIFI netwerk in uw werkplaats.

Tablet Pro

Robuuste 8 inch tablet met Wifi en 4G. Om gebruik te kunnen maken van de Basic Remote is een Android telefoon of tablet een vereiste.

Basic Remote | Demo Tablet Basic set

Demo actie met 100,- euro korting. In deze set vind je een Basic Remote, een demo Tablet Basic en een professionele kunststof koffer. Met deze set kun je gebruik maken van AutoNiveau Remote Diagnostics diensten.

Basic Remote | Demo Tablet Pro set

Demo actie met 100,- euro korting. In deze set vind je een Basic Remote, een demo Tablet Pro en een professionele kunststof koffer. Met deze set kun je gebruik maken van de AutoNiveau Remote Diagnostics diensten.

Professionele kunststof koffer

Deze Professionele kunststof koffer zorgt ervoor dat u de Remote altijd goed beschermt kunt opbergen of transporteren. De voorgevormde inleg zorgt ervoor dat de Remote en eventuele tablet passend in de koffer kunnen worden opgeborgen.