Technisch Opleidingsplan

Het opleidingsplan bestaat elk jaar uit 4 online en 4 praktijktrainingen

Technisch opleidingsplan

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau technische opleidingen aan voor automonteurs. Allereerst wordt er bepaald welk niveau u als monteur heeft, zodat u altijd uitgedaagd wordt en er geen onderwerpen worden behandeld die u zelf al onder de knie heeft. Als u start met de technische opleiding van Koskamp Opleidingen dan wordt er gestart met een niveautoets, deze niveautoets bestaat uit 8 onderwerpen. U krijgt van elk onderwerp 10 vragen, als u er 7 juist beantwoord dan heeft u dit onderwerp gehaald en komt deze niet voor in het opleidingsplan.

De trainingen bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online trainingen als voorstudie en 4 praktijktrainingen. Waarin de deelnemer verzekerd is van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur.

Als deelnemer van het technische opleidingsplan heeft u de mogelijkheid om de helpdesk van AutoNiveau te raadplegen, mocht u problemen hebben in de werkplaats waar u niet uit komt.

De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Technisch Opleidingsplan

Koskamp Opleidingen biedt het Technisch Opleidingsplan aan voor automonteurs. Allereerst wordt er bepaald welk niveau u als monteur heeft, zodat u altijd uitgedaagd wordt en er geen onderwerpen worden behandeld die u zelf al onder de knie heeft.

Overzicht trainingen

De trainingen uit het Technisch Opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. Het Technisch Opleidingsplan start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen.

Mogelijke trainingen

Meer weten over de inhoud en kenmerken van de mogelijke trainingen uit het Technisch Opleidingsplan? Deze staan in het onderstaande overzicht. De trainingen zijn onderdeel van het Technisch Opleidingsplan en kunnen niet los worden aangekocht.

Trainingen Niveau 2

Trainingen Niveau 3

Trainingen Niveau 4

Trainingen Niveau 5

After sales en bedrijfsvoering

Ben jij leidinggevende, manager of verkoper? Bekijk hier de commerciële trainingen!

Commerciële opleidingsplannen

Interessant voor jou

SMART Remote

De SMART Remote is een complete en optimale remote set te gebruiken met iedere PC, laptop of tablet met Wifi via een unieke online website.