Technisch Opleidingsplan

Ontwikkel je zelf continu door het volgen van een opleidingsplan

Per trainingsseizoen

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }} *

Technisch Opleidingsplan voor:

Direct Inschrijven

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

Koskamp Opleidingen biedt samen met AutoNiveau het Technisch Opleidingsplan aan voor automonteurs. Allereerst wordt er bepaald welk niveau u als monteur heeft, zodat u altijd uitgedaagd wordt en er geen onderwerpen worden behandeld die u zelf al onder de knie heeft. Als u start met de technische opleiding van Koskamp Opleidingen dan wordt er gestart met een niveautoets, deze niveautoets bestaat uit 8 onderwerpen. U krijgt van elk onderwerp 10 vragen, als u er 7 juist beantwoord dan heeft u dit onderwerp gehaald en komt deze niet voor in het opleidingsplan.

De trainingen bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen. Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online trainingen  als voorbereiding en 4 praktijktrainingen waarin de deelnemer verzekerd is van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken. 

Als deelnemer van het technische opleidingsplan heeft u de mogelijkheid om de helpdesk van AutoNiveau te raadplegen, mocht u problemen hebben in de werkplaats waar u niet uit komt.

De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Kostech Geen Gezeur Garantie

Door de steeds verder toenemende technische ontwikkelingen van auto’s is het een must om te beschikken over de juiste en vooral actuele kennis. Door de toenemende complexiteit komt er steeds meer kijken bij het stellen van een diagnose en het vervangen van een defect onderdeel, met daarbij in steeds meer gevallen de noodzaak om het product te voorzien van nieuwe software.

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • Af: OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.

Onderwerpen Niveautoetsen

De onderstaande onderwerpen worden getoetst. Is jouw kennis voldoende? Dan sla je voor die onderwerpen de trainingen op niveau 2 en 3 over.

{{ training.Product.Title }}

Voorkennis:

Inschrijven