Technisch Opleidingsplan niveau 2

Een leven lang leren

Diagnose aan Elektronische Systemen 1

Na het volgen van de online training en de praktijkdag Diagnose aan Elektronische Systemen 1 is de deelnemer in staat de juiste diagnosestrategie en meetmethode te kiezen om efficiënt elektrische storingen op te kunnen sporen. Kernkwaliteiten die onmisbaar zijn voor de hedendaagse technicus.

Diagnose aan Elektronische Systemen 2

Na het volgen van de online training en de praktijkdag Diagnose aan Elektronische Systemen 2 is de deelnemer in staat de juiste diagnosestrategie, het juiste gereedschap en de geschikte meetmethode te kiezen. Hiermee is hij in staat om complexe elektronische storingen op te sporen.

Datanetwerken Basis

Na het volgen van de online training en de praktijkdag Datanetwerken Basis kent de deelnemer de opbouw en werking van verschillende netwerken en is in staat daarop eenvoudige diagnosestrategieën toe te passen.

Aircosystemen

Na het volgen van de online training en de praktijkdag Aircosystemen is de deelnemer in staat eenvoudige storingen aan het koudemiddelcircuit volgens verschillende diagnosestrategieën op te sporen.

Veilig werken aan e-voertuigen Basis (VOP NEN-9140)

Nadat deze training met een voldoende is afgerond kan de deelnemer, door de daarvoor verantwoordelijke, worden aangewezen als ev-voldoende onderricht persoon (ev-VOP) volgens NEN 9140.

Veilig werken aan e-voertuigen Gevorderd (VP NEN-9140)

Nadat deze training met voldoende resultaat is afgerond kan de deelnemer, door de daarvoor verantwoordelijke, worden aangewezen als ev-vakbekwaam persoon (ev-VP) volgens NEN 9140.

Kostech Geen Gezeur Garantie

Door de steeds verder toenemende technische ontwikkelingen van auto’s is het een must om te beschikken over de juiste en vooral actuele kennis. Door de toenemende complexiteit komt er steeds meer kijken bij het stellen van een diagnose en het vervangen van een defect onderdeel, met daarbij in steeds meer gevallen de noodzaak om het product te voorzien van nieuwe software.